Vacature veiligheidskundig adviseur

 

Wij zoeken een veiligheidskundig adviseur die fulltime bij ons aan de slag wil. Je werk als adviseur bestaat uit het uitvoeren van risico inventarisaties (RI&E) en het opstellen van ontruimingsplannen. Daarnaast adviseer en ondersteun je onze opdrachtgevers op het gebied van arboveiligheid en soms ook kwaliteitsmanagementsystemen. Ontzorgen van de klant bij het voldoen aan wetgeving en/of voldoen aan certificatie-eisen staan voorop.

 

Je komt te werken in een kleine organisatie met een professionele en collegiale sfeer. Je werk bestaat uit een combinatie van kantoorwerk en het bezoeken van de opdrachtgever. De opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende sectoren verspreid over het hele land.

 

Voor deze functie zoeken we iemand met HBO werk- en denkniveau en enige ervaring op het gebied van arboveiligheid (RI&E, VCA) en kwaliteit (ISO 9001). Communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift is vereist.

 

Wij bieden je een uitdagende baan met passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wil je meer informatie bekijk dan de website of neem vrijblijvend contact op. Bel naar 0174 24 70 79 en vraag naar Remco Valstar of stuur een e-mail naar onderstaand adres.

Heeft de vacature je interesse gewekt, mail dan je CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..